//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
H A N D P H O N E
Thursday, 27 December 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)


lama tak aisyah menghilang ? hehe , aisyah busy siked lah cuti sekolah ni . busy kemas tuu busy kemas nii . then adea sedara pulak tuu yang datang . lagy lah busy . selalu kalau nampak aisyah online pun , online dekat phone ajea . ohh ye , cakap pasal handphone , starts on 1st january , ayah dah tak nak tengok aisyah guna any of social network . ohh men , rasa macam , OMG ! boleh mati aisyah woooo ! hehe , tapy xpea lah , demi masa depan jugak . ramai membe membe lelaki aisyah yang nak tengok aisyah bejaya . bila diorang tahu aisyah tak study waktu baru cuti sekolah ri tuuu , habes kena bebel . haha . selalu nya yang bebel tak study ni ofcourse lah budak sekola sains . ikhwan & acap . hehe >.< tapy a few days later i study oke . study math & science . niat nak study akaun , fuhh , memang idak lah . haha . tak faham lansung akaun -.- adek beradek ayah semua amek akaun , tapy aisyah tak pena tanya diorang pasal akaun . hampeh jea kan ? sokkeyh , hope tahun depan aisyah akan tanya diorang pasal akaun :)

#saya takut benda lama berlaku :/


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook