//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
i really do miss Shafikhatul & Syahindah ♥
Saturday, 1 December 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)


hari tuuuu kan , shafikhatul tidur rumah tittew . gila tak suka ? mesty lah suka kan . tapitapitapi , dye datang waktu yang salah . yess , salah ! sebab pea ? sebab minggu ni aisyah punya tidur tak cukup + badan tak bpea sehad . but sokkey lah , i dun care . demi kawan , aisyah sanggup buad papea jea . teehee :D

nak jadi kan cerita , waktu malam ika tido kat rumah , kami berskype dengan syahindah . yes , our bestfriend . kitaorang sepatutnya 5 orang , aisyah , ika , indah , ida & ameen . tapy , semua dah berubah . sangatsangatsangat berubah . ida & ameen dah pegy dengan dunia diorang sendiri . tak tahu lah diorang maseh engad aisyah kea tak . s0o , sekarang , 5 - 2 = 3 :') that's mean , kami hanya lah bertiga jea sekarang :/

hm , waktuu mulamula skype dengan indah , saja jea letak ika kat depan lappy . indah macam pelik . then bila aisyah tunjuk diri aisyah , dye menjerit kod & opcourse lah dye jelly kan :3 yea lah , indah dari hari tuu lagy jelly sebab tak dapat jumpa kiteorang . haha , padahal ika & indah boleyh jea jumpa . cuma laenlaen sekolah jea . jarak sekolah tak sampai kot 10km ;)


keesokan harinya , kami berdua keluaq pi WangsaWalk . sebenaqnya aisyah nak ajak ari , tapy dye busy :( hm , sokkeyh lah , laen hari boleyh jumpa dye ;) kami just pusing satu ww . then beli baju berbentuk hati . then pegy KLCC . nak jadi kan ctea kami  jumpa azwan ali :O haha , sumpah teperanjat bila nampak azwan ali . act , dye tga buad untok propaganza thingssss . then lepak kat taman dye tuuuu . tga syioksyiok lepak tetiba hujan . yesss , hujan . sabar jea lah bila hujan kan . bila dah reda , masuk dalam KLCC balek then pegy makan :D



















#rindu abg handsome , rindu nak makan satu meja dengan dye then kena perli dgn kak intan , rindu nak tgk dye tidur , rindu nak gaduh dgn dye pasal buang sampah , rindu nak kene marah nan dye suwuh angkat kaen , rindu nak kene perli , rindu nak tgk muka dye yang omeyy tuu ♥


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook