//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
Maiii sini mehhh alololo2 ♥
Wednesday, 5 December 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)


itu abgHandsome tittew yang gedik ++ ngengada sangat :D ramai yang tanya macam mana aisyah kenal dye . pheww , susa nak ctea kat sorangsorang cam ane aisyah kenal dye . yea lah , semua yang tanya ni semua yang adea twitter . that's mean diorang tahu pasal abg Handsome dari twitter . erk , wait , memang kat twitter jea yang aisyah post pasal AbgHandsome -.-

macam mana aisyah kenal AbgHandsome ?
waktu cuti hari tuu aunty shimah & her family datang rumah . then dye bawak lah sekali abgHandsome ni . AbgHandsome ni rapat dgn family AuntyShimah & AbgFamy . mulamula dye datang xdea lah tekejot mana .  tapi bila dye tidur rumah aisyah agk tekejot . hehe . mulamula aisyah tgk dye , aisyah dah jatuh hati dgn dye *tutop muka* aisyah gelar dye HANDSOME sbb dye handsome . tapy sebenarnya xdea lah handsome mana . hahahaha :p

macam mana boleyh dapat numb dye ?
mulamula aisyah takdelah addicted sangat dengan abg handsome ni . just minatminat gitugitu jea . minat tules kat twitter jea lah . takde lah niat sampai nak text dye sume . even nk bbpin tuu pun gurau jea . tapy tetibe adea sorang hamba Allah ni minat jugak kat abg Handsome . siapa ? haha , ofcourse lah cuzen aisyah yang omeyy tuu . DINA . yes , my madu  dye yang nak numb abgHandsome . dye yang addicted gila mati dgn abghandsome . s0o, aisyah cakap kat mama nak numb abgHandsome . mama dah pikir bukanbukan -.- then aisyah cakap adea orang yang nak . then mama pun mintak kat KakIntan . tuptaptuptap , mama kata dah adea num abg handsome . woahhhhhh   teros bagy num abghandsome dekat dina . bila dina dah dapat num abghandsome , terus dye kacau . hampehhhhhhhhhhhhh -.- then dye cakap aisyah yang bagy bagai . kantoi woii ><

macam mana aisyah dapat bbpin dye ?
beberapa hari kemudian , dina berwhatsapp dengan abg handsome . cepat jea kan dina ni -.- aisyah pun tak macam dye . hm , then aisyah cakap kat dina , mintak kan bbpin dekat abghandsome . haha . aisyah dah dapatkan numb abg handsome , apasalahnya kalau dina pulak tolong aisyah kan ? ;) mintakmintak , dapat lahhhhhhh 

lepas aisyah dapat bbpin abgHandsome . aisyah terus add dye . w0oah , cepat gila w0oooo dye accepted -.- lepas dye accepted , dye terus bbm aisyah . haha , gatai jugak ruparupanya dye niiiiiiiii :p awalawal lagy kami dah betengkar . haha . act time tuu baru balek dari ZooNegara . masingmasing belum mandy . s0o ,  kenakan dye dgn

"awak bawu musyuk macam kat zoo tadi"

haha , agak kejam kan disituu ? yeah , memang kejam pun :p dari situu lah kami betengkar sekejap . aisyah cakap dye musyuk , dye ckp aisyah musyuk . few minutes later saja turun bawa , haha . guess what ? dye dah mandy w0oooooo -.- aisyah jea yang tak mandy lagy . hehe , sejujurnya aisyah kurang rajen bab bab mandy ni :p


selama dye adea kat rumah , asyik kene perli jea dengan cousin , sedara & mama . aisyah hanya mampu tersengeh sampai ketelinga :D semenjak dye balek kedah , kitaorang punya ubungan lagy rapat . dye jeles wo0oo0oo kalau aisyah mention dengan lelaki -.- &boleyh dikata kan setiap hari vcall . sehari tak vcall tak boleyh lah . hee :D yang paleng aisyah engad , sampai tetido depan lappy . adea sekali tetido sesama . adea time iteowng makan sesama . haha , shuwitt kan ? apeaapea pun , i miss him a lot 

#just be yourself please :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook