//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
S M K B P
Thursday, 27 December 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)


second update for today :)

move-on- 1

hm , lepas asar aisyah dah balek Joho . tipu lah kalau aisyah cakap aisyah tak sedih nak tinggalkan bilek , umah , mama , ayah , arissa :'( tahun depan aisyah tak dapat nak berebut tempat dalam kelas dengan kekawan . hm , masuk tahun depan , dah tiga tahun tak dapat nak berebut tempat dengan kawan . first second day mesty dapat duduk dengan orang yang !@#$%^& . dah tengah tahun nanty baru aisyah tahu siapa kawan aisyah yang sebenar .

my classmates :)


musuh ketat . tapy kekadang diorang lah tempat untuk aku bercerita masalah :')

time practise choir . alhamdullilah dapat numb tiga :)

ramai engad kami adek beradek sebab muka kami lbeyh kuwang . act , dye ni jiran aisyah . petangpetang selalu lumba naek basikal dgn dye . rinduuuuu :/


hm , sebenarnya aisyah sayang nak tinggal kan BandarPenawar . even aisyah duk situu tak sampai setahun , tapi aisyah dapat jiran yang sangatsangat best . kawankawan aunty yang sangat best & sporting . even some of my classmates macam !@#$%^& tapy aisyah adea Dena , Iena , Pyka , Syue & Myra yang sentiasa dapat happy kan aisyah & adea disisi aisyah waktu senang dan susah . susah nak dapat kawan yang sekepala macam diorang .


fadzssss , tempat untuk bertumbuktumbuk . haha

ejal , mudak yang suka sgt cari pasal kat fb . kenal dye pun melalui kekawan sebab dye sekola laen :)




kawan sampai mati :')


mereka :')


team dapat numb 1 . jyeahhh :D


H is for ...... HAZIQ ! -.-


kawan sampai mati :)

banyak kenangan wooooo dekat SMKBP . aci tak kalau aisyah cakap kenangan paleng best waktu aisyah gaduh dengan mudak poyossssss . haha -.- pegy cium dalam kelas tuu kenapa ? naseb update status jea , tak report kat cgu . tapy yang hang pegy terasa tuuu kenapa ? tahu pulak rasa bersalah & malu ? nak cari gaduh tapy bawak backup . apea seyh ? baek tak ya -.- at last siapa yang bebaek ? dye jugak . sebab apea ? sebab nak pinjam omwork . haha , apea seyh ? oke , rilekssssssss . benda tuu dah selesai dah pun . kod...... argh , lantak lah mudakmudak poyosssss tuuu . belagak bandar gituuu . haktuih ! haha -.- kata nak turun KL bagai . mana ? bila ?



CikUs , CikAni & aunty Lin








ramai cakap aisyah dgn mudak baju ijau tuu kembar . HAHAHA



baju kuning tuuuuuu , ketua pengawas :3

hm , lupa kan pasal yang atas . melepaskan geram sekejap . ngeee ~ hm , aisyah tak nak pindah boleh ? pewwwwlisshhh :( banyak kenangan manis dan pahit dekat SMKBP . paleng tak leyh lupa , aisyah dah lah mudak baru kat situu , ketua pengawas suruh aisyah jadi photographer untuk kawad lawan antara sekolah wokk ! hehe :/


seha :)

nama pakwe kami Haziq . umo pakwe kami 16 . pakwe kami dari sekolah agama . pakwe kami handsome . kami couple bulan oct 2011 . duluu......









tempat untuk story morry :')

#kalau dah namanya jodoh untuk berkawan , gaduh macam mana pun diorang , akan bebaek jugak . sayang awak :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook