//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
Nur Nabilah Binti Syaiful Azhar
Monday, 25 February 2013 | 0Superstar (s)!

hye & asslamualaikum :)


wahh , dah lama aisyah tak mengupdate blog kan ? fuhh , berhabuk :D heeeeeyyyy , how's school ? oke tak ? mesty lah korang semua oke kan ? me ? awalawal tak oke , lamalama oke lah . ALHAMDULLILAH , aisyah dapat kawan yang sekepala & perangai kiteorang macam dah lama kenal . haha , padahal dye pun mudak baru kat situ . dye ni centek wooo , boleh dikata kan "HOT" . tung lah aisyah kawan nan dak hot . untung kea ? tak pun . haha :p dye ni bole dikatakan awek aisyah :x kalau dah jumpa , tak bole nak renggang . bekepit 24 jam . haha , sampai pegy baju pun nak beteman . kekadang , dating pu nak beteman k -.- soo , nama dye Nur Nabilah Binti Syaiful Azhar .


cantek kan orang nya ? hihi . yeah , i know that :) before that , dye dah berpunya k . korang semua tak bole nak ngorat dye . kalu nak , langkah dulu mayat boyfren dye . hihi , boyfriend dye ni handsome ! tpy skema . haha , membemembe lah cakap . aisyah tengok biasa jea . HM lagy handsome >.< k , dah ketempat laen pulak aisyah ni . adoyy ~











hm 23 feb hari tuuuuuuuuuuuuuuuuuu adea merentas desa . merentas desa tuu apea ? pang nak ?! :D bila dengar merentas desa jea , mesty lah aisyah orang yang paleng semangat . tahun ni ? naahh , siked pun tak semangat . rasa macam xnx lari . ngee ~ tanpa semangat aisyah tuu jugak lah tahun ni xdapat medal woo . dapat numb jea . first time kod merentas desa dapat numb seteruk ni . numb berapa ? 44 keyh . iyea , 44 . first time woo dapat numb 20 keatas :( form 1 dapat numb 2 , form 2 dapat numb 6 , form 3 dapat numb 17 kod , form 4 tak lari sebab period pain . form 5 ? goch , jawuh nya numb -.- bila tengok numb tuuu , rasa macam nak bunuh diri . act , aisyah xdea lah target numb yang okeoke pun . time lari tuu banyak maen jea . iela ajak lari , aisyah buad peace kat belakang . haha , ciyan iela . kali ni rasa macam cepat jea lari . sebab 7km 58minit . padahal banyak maen wooo . selalunya 5km yang dekatdekat sejam ni . polikpolik .



beg tuuu , auwmmm ><





act , aisyah nak cerita pasal benda laen . but tetap pasal sekolah . tpy yang laen pulak cerita . nvm lah :)

#esok , 26 feb :3


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook