//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
A N N O Y I N G
Saturday, 16 March 2013 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)

Photo: I'm not perfect person but trying to be perfect :')

its just an annoying me . haha . annoying kan ? haha , i knowwwww . bila dah bosan , macam tuu lah jadi nya . macammacam muka aisyah buad . haha , k :p nak update blog , tpy tak tahu nak cakap pasal apea . *krikkrik*

nak ctea pasal HM lah :')
hm , aisyah rindu HM sangatsangat . entah bila lagy dapat jumpa dye . last sekali hari khames . dye datang rumah atok . tak kalang kabut aisyah time tuu . dah lah baru bangun tidur . bangunbangun , tewos gy mandy . then siapsiap . then kuar gy jumpa dye . haha , yang aisyah tak leyh belah , aisyah blur gila time tuu . entah kenapa -.- sekarang dye dah adea at bp sampai bila aisyah tak tahu . nanty cuti sekolah , aisyah balek KL . bukak sekolah , dye gy PLKN . huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , tinggal lah daku keseorangan :'( lepas PLKN ? tak tahu lah kemana dye akan pergy pulak . mungkin sambung belajar . xkn dye nak kerja jea kan ? hmm

#aku tak perlukan orang ketiga dalam hidup aku :')



Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook