//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
E X A M :)
Friday, 8 March 2013 | 0Superstar (s)!

hye & Assalamualaikum :)


achane exam ? boleyh jawab ? senang ? susa ? for me , alhamdulllah , kebanyakan exam aisyah boleyh jawab . math lah paling senang . &math dah dapat markah . 83% jea . mungkin ramai kata okieah . for me , its not oke . sebab adea yang dapat 100% . terer kan mudak tuu ? act , dye memey terer math pun . sooo , takde lah bpea heran kan kalu dapat full mark . hm , banyakbanyak subj , aisyah rasa ACCOUNT dapat score paleng teruk . hm , tahtah kosong jea kod . sebab last minute baru aisyah perasan yang aisyah salah buad . hmm , nuthing to do bila dah nak habes masa , baru perasan itu ini kan ? tpy soklan akaun memey susa pun . dapatdapat kertas soklan , aisyah memey blur gila lah ! tak tahu nak jawab apea -.- ouhh yeah , 4 paper aisyah kena amek kat bilek guru sebab bowling hari tuuuu . then , adea lah beberapa orang murid yang amek jugak . tpy sume reason laenlaen . yang paleng aisyah engad , aisyah bole tolong sowang mudak laki kelas 5 jed buad sejarah . time tuu aisyah dah habes jawab , aisyah bukak buku , & bagy jawapan kat dye . haha , baek gila kan aisyah ? >.<


tengok niiiiii . sedeyh larwh . PLKN woooooooooo . wait , not me . but HM :( tpy rasanya dye tak pegy kod . dye adea penyaket . aisyah happy sebab dye tak pegy . tapy dalam masa yang sama aisyah xhepy sebab dye nak sangat pegy PLKN . hmm , ciyan mudak puteh ni :p

*terjumpa gambar ni :p *

#saya rindu awak HM :'(


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook