//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
K R I K K R I K
Sunday, 24 March 2013 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum & hye :)



nama atas tuuuuuu nama HM . ehem >.< tpy tak beli pun . haha :p k , cuti sekolah dah start & i'm at KL right nowww . weeeeeeeeeeeee ~ i do really happy :) tapi , hm , HM macam tak percaya kan aisyah jea . isokeyh , xpeaxpea , faham :)


hm , dah tiga bulan dah aisyah sekolah kat SMK Impian Emas . tuptaptuptap , tingal lagy bpea bulan jea lagy nak EESSPPIIYYEEMM . gilos , tak sampai 10 bulan kod nak ESPIYEM . soooo , how's exam ? okea tak ? mine ? duhh , account dengan math jea yang okieah . yang laen ? hancus beb -.- lagylagy sejarah .






aisyah ni harap jea mudak baru kat SMK Impian Emas . baru 3 bulan kod sekolah . tapy dah ponteng sini sana . haha . act , waktuu tuu waktu addmath , aisyah tak amek addmath . aisyah gy teman iela gy jumpa ustaz . sebab iela amek tasawur islam . kebetulan time tuu , ustaz xdea . aisyah dengan iela xtawu gy ane . kalu masuk kelas , tak syiok . sebab xleyh nak bising :D then kami pun merayap satu sekolah . haha . yang bestnya , selalu lalu depan bilik displin . tapy tak pena kena papea . setiap kali aisyah lalu depan bilek displin , mesty adea jea mudak yang kena itu ini . haha :3 ouhh yeah , nak jadi kan ctea & dipendekkan ctea , kami lepak kat surawwwww sambel text HM . haha . jahatjahatjahat xD


hm , tak lama lagy HM dah nak pegy PLKN . agakagak dye lupa tak aisyah ? dye okieah tak kat sana nanty ? dye akan jatuh hati tak kat perempuan manamana kat situ ? adea perempuan yang akan kacau dye tak ? dye akan jatuh saket sampai masuk hospital tak ? hm :/ i'm so worried bout him . dah lah dye tuu banyak penyaket . kang bagy 100botol ubat kang , takod jadi maken puteh . haha , k :p


Ya Allah , ni kea budakbudak yang penah aisyah kenal dulu ? ni kea ? k , teruknya . naseb dah tak sekolah situ . memalukan senior :p

#2257263C - bbpin :3


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook