//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
Play A Song For Me :')
Sunday, 28 April 2013 | 0Superstar (s)!

hye & asslamualaikum .



hm , tetiba aisyah rasa macam .......................................... hm , entah lah , aisyah pun tak tahu perasaan apakah ini . sedih ? gembira ? or entah lah :') tetiba teringin adea boyfriend yang pandai guitar . macam syiok jea kan dapat boyfie yang pandai maen guitar ? bila laki tuu bosan , dye call kita then tetiba nyanyi lagu yang dye reka sendiri . alahai , shoo shuwit ♥ daa lah , berangan jea lbeyh . cuba bersyukur apa yang aisyah dapat sekarang ni . even HM xpandai maen guitar , mungkin dye pandai maen benda laen ? or adea sumthing special yg dye pandai tapi aisyah tak pernah tahu sebab dye taknak tunjuk . aisyah jadi macam ni sebab tengok video kat utube lah tady . ahhhh , handsome jugak Faizal . haha xD btw , to someone special , i miss you mucuk ! haha >.<


#tolong jangan jaga tepi kain orang . jaga kain sendiri .


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook