//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
M I X E D :3
Tuesday, 27 August 2013 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum awokawok semua :)


hihi , dah lamanya tak update blog . 4 bulan tak update blog . harap maklum lah ,  budak espiyeeeem kan . even balek KL pun tak sempat update . apehal tah . ni pun amek kesempatan jea . sebenarnya kat sekola ni . aunty adea kelas . saja nak rehat kan otak by updating blog . haha :p


s0o0o0o0o0o , selamat hari raya ! hihi :p heyyyyyy , puasa dah lepas , sekarang raya ! yeahh :3 haha , gila :p i got sooo many stooryyy . macammacam berlaku . but nvm ahh , laterlater kalau rajen update lah apea yang aisyah nak update :p


actually , aisyah tengah trial ni . semalam paper BM & hari ni paper BI . paper BM boleh lah ~ paper BI ? hm :( rasa cam nak nanges jea bila tengok soalan kertas 1 . srs takde idea waktu tuuuu :( last minute pun idea tak nak keluar . benci wooooo . but srs rasa nak nanges jea tady . but hope paper 2 markah tinggi . aminnnnn ! hm , esok paper agama lak . ya , AGAMA . paper yang paling aisyah takut . bbbbrrr -,- sebab apea ? hm , malas nak bagytahu :p


hari tuuuuu waktu raya ke berapa tah , Amir Iskandar , Halimah , Amir Asrar , Shahzuani & Firdaus ada datang umah beraya . patutnya kumpul sekali . tapy adea dua mamat annoying ni ngadangada sangat . siapa ? haha , ada lah dua mamat tuuu . bbrrr -,- waktu jumpa hari tuu dah macam buad reunion 3yakin'11 . haha . btw , thanxs to them sebab datang beraya . engadkan dah lupa orang sini . engad lagi kat aisyah . alhamdulillah ><

#imissyouHabibMohamedAbdAziz :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook