//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
3 T A H U N & F I N A L L Y !
Thursday, 12 December 2013 | 0Superstar (s)!

Assalmualaikum :)


hikhik , happy ni . kenapa ? sebab dapat jumpa bebudak rantau especially ika . hihi . 3 tahun kod tak jumpa diorang kecuali ika . ika ? baru jumpa tahun lepas -,- baru lepas dating dengan dye tahun lepas . hikhik :p

*slide ni paleng feveret . sebab tak pernah kalah kalu lumba dengan sesiapa pun . syahmi & salihin pun tahu , kakak dye juara kalau naek slight nii :'D*

s0o , firstly aisyah jumpa mereka di legoland pada hari sabtu . planplanplan dengan ika . ika kata waterpark . s0o , siapsiap kan barang & beratur nak beli tiket . panjang gila kod . dah beli . satu tiket rm50 seorang . murah kan ? hee :p dah masuk waterpark , tetiba ika kata themepark . ehh , siked pun tak geram :) bbbrrr -,- nasib rm50 je oke .



s0o , dah masuk jumpa ika & milin . diorang pi makan . haha , benda yang aisyah tak leyh lupa bila bebudak lelaki nampak aisyah . haha , diorang cam 'ehh ehh , mek cah ?' semua muka cam terkejut je . haha , lagylagy adzrai & amirul che othman . wait , MEK CAH ? bbrrr , seriously i dont like that name . haih -,- time tuu aisyah kalang kabut sesangat + saket hati . sebab ? hee , adelahh :p tunggutunggu diorang makan , kami pun pogy lah maen permainan di situ .




firstly yang kami maen ialah rollercoster yang dragon . alahai , yang paling panjang lah kat legoland . time tuu pi dgn ika , milin & azib . aisyah WAJIB duk ngan ika . hee :D sebab pe ? biasa , sebab nak amek video lerwh :3 haha , guess what ? aisyah adea video ika naek roller coster , hahaahaha , lawak oke :p tapy xdea lah lawak mana pun . biasa je . nak tengok ? mintak izin ika , haha :p yang tak leyh bela , ika tak boleyh bangun lepas dah naek tuu . alololo , haha :p




then jalanjalanjalan , pi sana sini . amek gambar sanasini . then adzrai call . dye ajak jalan dengan geng dye . ika tak kesa . so aisyah pun jalan ngan mereka . lagy pun dah ramai tak jumpa ngan diorang . dah lama tak jalan ngan diorang . then ajak mereka naek sampan yang basah tuuuu . haha , memang kami basah . basah teruk . lahai , then jalan sini sinut . diorang nak balek . sebelum balek sempat begamba dengan ika . sebelum tuuu , adzrai penakut ruparupanyaaa . hahaha



















then isnin aisyah plan dengan adzrai nak jumpa kat one utama . aisyah memang nak plan dgn ika . tapy bateri habes . call dye tak dapat . haih -.- then call call call jumpa dgn adzrai . siapa yang pernah gy ou , mesty dye tahu betapa besarnya & dah lah 2 bangunan . confuse . kebetulan jea waktu tuu pegy bangunan lagy satu & adzrai kat depan mata . s0o , jumpa dengan diorang then jalan sini sinut . Ya Allah , bebudak ni kaki shopping rupaya . topman , a|x , zara , converse . haih , semua nak mahal jea bebudak nii -,- jalan jalan jalan tetiba acap call dye cakap adea kat ou . tpy sebelum tuu dah bagytahu acap yang bebudak rantau adea att ou . engad kan dye tak datang . datang juga rupa nya . then cari dye . dah jumpa , bawak dye pi jumpa bebudak nii . diorang terkrjut bila nampak aisyah jalan dengan acap . haha , semua muka cam -,- haha :p then diorang salamsalam . tatlktalktalk . aisyah bebual dengan anis . tak sampai 30 minit kod diorang jumpa . then aisyah nak kena gerak dah , nak pi tengok wayang . ctea Ustaz Mu Tunggu Aku Datang . then acap follow aisyah . sampai kat wayang kod dye follow . teman mungkin ? entah lah , then beli popcorn semua , dye pun belah . sebab dye nak jumpa membe dyeeee :)


the end . ehh ? haha , yang penting happy dapat jumpa diorang . yang dulu pendek , sekarang dah wow , tinggi . yang dulu gemuk , sekarang dah kurus . wahh , hehe . tetiba teringat ayat acap "baguslah syahmi kakak kau tengok ctea cam ni . harapharap dye kuar dari pawagam , dye dapat hidayah . tutup aurat , pakai tudung labuh" haha , amboii ? hehe :p

#esok jumpa ika lagy :D


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook