//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
F R E E D O M
Wednesday, 11 December 2013 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


guess what ? freedom :3 haha , alhamdulillah , habes sudah eessppiiyyeemm yang erghhh -,- banyakbanyak subject , account paleng nak koyak kan kertas tuu . haih , tak susah pun . senang jee :p 


sebelum balek kl hari tuu , sempat jumpa cik ani & family kat legoland . aisyah faiz danial masuk themepark . yang lelaen duk luar aje . malas nak masuk katanya . haha , soo , aisyah adea video naek rollercoaster dgn faiz . itu yang dijanjikan oleh kami . haha , bila tengok balek , nak lempang je si faiz . sengehsengeh . ehh tak bermakna aisyah jerit oke . haha , kalu aisyah ni takot nak naek rollercoster , takde maknanya nak pegang phone . tak gituuu ? :p act , kita orang memalu . dari tahun lepas kod kami cam nii . tak tahu kenapa . asal jumpa je diam . haih , nak sepatah dua kata tuu memang susah lah nak dapat . sepatah dua kata dari kami lagy best daripada pengetua . haha :p tapy kalu bercakap dengan danial , haa , tak berhentii . haha :p

#freeeeeedom :3


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook