//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
Alhamdulillah , aunty dah diijab kabulkan :)
Wednesday, 26 February 2014 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum :)


yang lama tak perlu dikenang . so mari bukak buku baru . pencil baru . pemadam baru . liquid baru . hidup baru . kerjaya baru . boyfriend baru :) boyfriend baru ? amboi , tak serik ke dah disakiti banyak kali ? haha , serik lah jugak . tapy paling saket yang barubaru ni la . semua  kena handle sendiri . perghh , boleh jadi gila tahukk ? haha , dahh , lupakan :)





mari kita cerita pasal aunty . yes , aunty . which aunty ? ofcourse lah auntyLin ! heyyo , dye dah kawen oke ^^ not single anymore . haha , alhamdulillah dye kawen jugak akhirnya . lepas ni takde siapa akan tanya 'bila aunty nak kawen ? tak kan tahu kut . aisyah kan rapat dengan aunty' *sigh penat jugak bila ditanya soalan macam tuu . tapy jarang dengar orang tanya 'bila aisyah nak kawen ?' yukkk gatal gileeeee ! haha :p what ? i'm 18 . dah boleh kawen :3













mereka nikah pada 7hb feb 2014 . ayah jadi wali wooo . haha , wali kan namanya ? lantak la asalkan korang faham . hee , tekejot eden nampak ayah yang kena cakap 'aku nikahkan dikau dengan adikku...............' ayah tak tahu dye yang kena cakap . suara nerves je . haha , lawak >< nanty waktu aisyah kawen , aisyah nak ayah jadi wali . hikhok :D  dengan sekali lafaz , abang shafiq menjadi uncle shafiq . alhamdulillah :)














08022013 - majlis belah perempuan . yow that time i was so kelam kabut . tak tahu nak cakap cam ane. tapy memang blerghh , pegy sana sini . bila duk kat uma , orang yang kat dewan call . ni nak buat achane . tuu nak buat achane . kang pegy dewan , takot org kat uma pulak call . so busy that day . benda tuu start pukul 11 . pukul 12 kod aisyah baru sampai dewan . sampaisampai orang yang first aisyah nampak , pesto , haziq & the geng . aisyah time tuu dah lah tak berapa nak siap . haha , whatever it is , kena angkat barang dari dalam kereta masukkan kan dalam dewan . pastu mama panggel la ape la . seriusly kelam kabut . ohh myy , memang pesto & haziq gua tak layan ahh kan . haha , maaf ketot & kepeng :) sepatutnya pukul 2 pengantin sampai . tapy disebab kan family belah laki lambat , kul bpea tah diorang sampai -,- & then itu ini , selesai belah perempuan . alhamdulillah , penat tuu tak payah cakap lah kan . tak terkata penatnya . dengan buat cookies sendiri . blerghh -,-














15022013 - majlis belah lelaki . & few days before . i got a text from aunty . dye suruh aisyah jadi pengapit . & i was like . pengapit ? haha , macam tak percaya adea orang suruh aisyah jadi pengapit . hee , bukan senang oke . first at all mama bantah . sebab adea orang cakap kalau jadi pengapit lambat kawen . haha , entah la . someone suruh dengar cakap mama & ikut kata hati . aisyah ni kan degil . jadi jugak pengapit >< last minit ok cari baju -,- yeahh , dah adea pengalaman jadi pengapit . so anyone yang nak kawen tuu , aisyah bole jadi pengapit korang ! haha :p

waktu wedding belah perempuan 3 hari tak makan . belah lelaki , sehari tak makan . gila kan ? tapy gituu ahh :) bila busy , tak ingat makan . lagi pun sekarang tade siapa risau & heran if aisyah makan ke tak . hewhew :3 apeapaea pun , aisyah happy sangat sekarang aunty dah kawen . cepatcepat lah dapat anak oii . haha :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook