//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
ehem , aisyah kan kuat :)
Wednesday, 19 February 2014 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


long time no see haa ? haha , harap je duk uma . tapy tak sempat nak bukak lappy . haha , tipu gila kan ? haha , act , bukan tak sempat . tapy malas . tahu sangat , kalau dah bukak lappy , confirm la sampaiii esok ngadap je lappy ni . hee


dengar lagu ? HAHAHAHAHAHA . single :) single again ? yes . mungkin takde jodoh kot . 26012013 sampai 09012014 :') siked lagy nak setahun . tapy , tah :) 21012014 dye dah dapat pengganti . haha , cepat kan ? kononnya takde orang yang boleyh ganti tempat aisyah . at last ? haha , se jahat aisyah , se PLAYGIRL aisyah , takde lah dapat pengganti dengan cepat . kan ? but , nvm . let it go ~ biar lah dye happy dengan awek baru dye tuu . aisyah tahu gulfren dye tuu dah lama nak kan Habib . & now she got him . && aisyah tahu gulfren dye tuu tak puas hati sumthing dengan aisyah . dye saket hati bila Habib selalu ctea pasal aisyah kat dye . dye dapat kan Habib pun sebab dye taknak Habib adea kaitan dengan aisyah lagy . haha , macam lawak kan ? tapy Habib pun satu . nak lupa kan aisyah , dye maen accepted je sesiapa dalam hidup dye . ramai kata cara dye sala . but , nvm . that is his life . dye yang saket . bukan aisyah . haa , btw , aisyah tak tahu lah kalau benda ni semua betol ke tak . someone told me :) kalau lah semua ni betul , kita tengok je apea yang akan jadi :) what ever it is , kita kena lupakan pekara silam dan maju kehadapan . move on ? yes , that is the best thing :) buat apa kita nak tehegeh hegeh kan orang yang menyesal kenal kita kan ? siap maki bagai . takpena dye maki & hina aisyah waktu couple . bila dah break ? hm , buat apa kita nak ingat dengan orang yang dah lupa kan kita . buat apa kita nak rindu dengan orang yang dah dapat pengganti kan ? dye kata kami tak sehaluan . lagy pun dye tak suka cinta jarak jauh . terima kasih atas segalanya HabibMohamedBinAbdulAziz :) let it go , let it go , let it go ~


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook