//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
T I R E D :)
Thursday, 27 February 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


haih , i'm tired of thinking ! actually , i'm tired of everything ! erghh , stress tahuk ? lepas satu , satu masalah yang datang :/ this is what we call dugaan right ? takpe , terima je . Allah tengah uji hambanya yang omeyy loteyy ni , haha :) aisyah tengah pikir macammacam dalam otak ni . dah lah KakMyra ajak masuk satu competition ni . at first cara diorang macam sajasaja je nak masuk competittion ni . at last ? yow , aisyah pening . rasa macam nak tarik diri je . tapi kesian pulak kat diorang . nvm , juin je la kan ? & lagy satu masalah . masalah yang buat gua rasa cam , i miss the old youuuuuuuuuu . you're change beb . totally change ! i hate you now . i want the old youuuuu . hm , tah lah . privacy siked masalah ni . malas nak kecohkecoh . malas nak gaduhgaduh . malas malas malas . tapy rasa nak luah kan masalah ni . tapy tah , tak pecayakan sesiapa . haha , private & privacy :)


dulu . dulu . dulu . dah lah penat of hurting . now penat of thinking . kekawan from kerteh & johor takde yang datang keyyell kee ? i want freedom . yeah , nak keluar dari rumah ni . dan jalan sana sini . aisyah nak keluar . tapy takde kawan . syahmi baru sehari duk rumah . & then he said 'kakak , tak boring ke duduk rumah ?' gila ke peeee ? mesty lah boring gila babeng . bangun je rumah kosong . pukul 1 arissa balek . siapsiap kan dye & rumah kosong balek . tak macam orang gila pulak kan duk kat uma sesorang . nak kerja , aisyah ni pemalu orangnya . mamayah suruh mintak kerja sendiri . erghh , stress dowh :/ bila stress , mulalah pening kepala .


semenjak tak sekola ni , i'm not happy as usual . yea lah , bila kat sekola kan adea kekawan . tga xdea mood pun bole adea mood sebab kekawan . bila kat rumah sesorang ? blerghh , kena cari cerita yang best kat tv or utube . then tengok sampai tetido . haha :3 nak text pun tak tahu nak text dengan siapa . sunyi je phone . rasa macam xpaya pakai phone xpea . hikhok , nak kacau kekawan , ramai yang dah taken . budakbudak taken ni mana nak layan dak single . tak gituu ? haha :p


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook