//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
jujur , tipu , belit :)
Wednesday, 5 March 2014 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum & heyy :)


jujur . its a simple word . jujur adalah satu sifat yang kita tak boleh tipu , bohong dan sama waktu dengannya . jujur jugak lah yang manusia susah sangat nak buat .

why ? why ? why ?! kenapa ? kenapa ? kenapa ?!

kenapa mesti nak bahagiakan seseorang dengan penipuan tapy bukan dengan kejujuran ? walaupun kejujuran itu memeritkan , mungkin ramai orang boleh terima . daripada menipu menipu dan terus menipu . apea dapat kalau tipu ? akhirnya semua akan tahu kan ?

adakah dengan menipu dapat bahagiakan seseorang seumur hidupnyaa ? memang pada awal penipuan dapat bahagia kan seseorang . tapy bila dye dah dapat tahu perkara yang sebenar , bahagia bukan miliknya lagi . mungkin dye akan menderita . tak semua orang boleh terima pekara sebenar selepas dye dapat tahu yang dye kena tipu .

kalau just tipu mungkin oke lagi . ni pegi belitbelit kan cerita . Ya Allah , tak tahu lah nak cakap apea . bila dye cakap dekat A lain . dye cakap dekat B lain . perlu ke ? dah lah dah tipu , lepastu belit belit kan cerita . ingat best belitbelit kan cerita ni ? boleh timbul pergaduhan . yang tuu faham lain , yang ni faham laen . aww aww aww , tak tahu lah kalau memang dah memang niat nak musnah kan silaturrahim kan ?

aisyah tak cakap lah aisyah ni baik sangat . aisyah pun suka menipu . haha , lagylagy dengan kekawan . bukan yang tipu serius . tapy tipu yang gurawguraw . contohnya macam nyorokkan pencilcase . tapy bila dye tanya mana , kata tak tahu . yang tuu oke lagy lah kod kan ? kan ? kaaan ? haha , macam lah korang tak penah buat kan ? haha , ingat lagi tahun lepas . kalau brangbarang diorang hilang , mesty diorang aim aisyah . haha , walaupun bukan aisyah yang buat -,- rindu :')

back to the topic .
ini kalau perasaan pun dye buat maen , bagi kaki mungkin ? ingat perasaan ni barang permainan ? kalau nak barang mainan , pegy toysrus . situ banyak . bukan banyak , belambak . tak faham dengan sesetengah orang yang tipu perasaan orang . i mean , dye belakon cinta kan seseorang tu . walhal dye tak cinta pun . yeahh , you know what i mean ? but it different bila orang tuu tak cintakan seseorang , tapy dye cuba untuk cinta kan seseorang . mencuba tuu tak salah kan dari menipu ? :)

belit lah lagy cerita kau selagy kau boleh belit macam ular belit mangsanya ✌


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook