//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
nasib je tuu :)
Tuesday, 25 March 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


MH370 . siapa yang tak tahu cerita pasal MH370 ? satu dunia kot tahu pasal benda ni . even mudak kecik pun tahuu . dah tesebar dengan cepat dan pantas ! hikhok , ekceli takde lah nak cerita sangat pasal benda alah ni . kang tak pasalpasal femes , orang kata cari publisiti murahan and so on -,-

ekceli nak cerita pasal cousin aisyah sorang ni . dye pramugara . waktu hari yang diorang gyy beijing , cousin aisyah dapat gy beijing jugak . kebutalan sangatsangatsangatsangatsangatsangatsangatsangat , hongkong panggel dye dulu . so dye pegy hongkong . kalau hongkong tak panggel cousin aisyah tuwh , aisyah tak tahu lah apea jadi sekarang .

merana mungkin ? haha , aisyah rapat jugak dengan cousin aisyah tuu . kalau jumpa , adea je benda yang dye nak sakat -,- dye dengan adek dye sama je . pantang nampak aisyah , adea je benda tak kena . haha -,- kalau dye takde , perghh , mesty raya takde sape nak sajasaja and gurawguraw isap rokok depan aisyah T_T yow , sangat benci bau rokok . he is the only one cousin yang sengaja isap rokok depan aisyah . blerghh

hmm , ekceli krew dye sepatutnya 13 . tapy disebab kan hongkong dah panggel cousin aisyah dulu , jadi 12 . itu apea yang his mom cerita laa . waktu hari kejadian , mak dye risau gila babeng . mak mana tak risau wooo ? adikadik dye tak yah cakap ahh . phone sentiasa berbunyi sebab takot my cousin were in that flight . tapy seriusly aisyah cakap terima kasih hong kong sebab panggel cousin aisyah >< alhamdulillah :)

#PRAYFORMH370


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook