//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
perwghasaaarnn dan perwchiakarpawn :)
Tuesday, 4 March 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


nampak tak permainannyaa ? permainan apee ? congkak ? futsal ? bowling ? dota ? haha , kalau buat apeape , biar lah ikhlas . semua orang adea perasaan . perasaan tak bole nak di buat main . hari ni mungkin hari dye , one dayy , dye yang akan kena balik . mungkin lagi teruk ? entah , kita tak tahu . kita bukan tuhan . rightt ? biar lah dye . apea yang dye buat sekarang , Allah akan balas balek :) bak kata someone , 'kita dah besar . dah boleh pikir mana baik dan mana buruk' :) yeahh , kita bukan budkabudak lagi . kita dah besar . saya oke , saya dah besar . haha :p


jangan disebabkan mulut seorang , hubungan antara saudara mara boleh putus dan akan bermasam muka bila jumpa . mulut semua orang berbisa . tapy tengok pada orang tuu handle macam mana . kalau dye pandai handle mulut dye , takde orang yang akan terasa hati dengan katakata yang dye cakap .

macam aisyah , seriusly aisyah cakap aisyah tak pandai handle . ekceli yang tak pandai handle nii , dye adalah seorang yang jujur . cehh , poyo . jujur tak bertempat . haha , kalau rasa otw gaduh , kadangkadang mintak mama tolong . tapy tengok jugak lah gaduh dangan siapa & pasal ape . haha , bukannya apea , takut mulut ni terlanjur .

kekadang tuu kita takde niat pun nak cakap cemtu . tapy tahh . nafsu mungkin ? kekadang jugak , kita takde niat pun nak sakit kan hati seseorang . tapy nama pun terlanjur cakap kan ? kekadang takde niat pun nak............................................................. hewhew , tahh :D

but , yeahh , tak semua orang boleh terima apea yang kita cakap . kekadang kita nak beguraw . tapy mesty adea yang akan ambil hati . itu pekara biasa . sebab tu kalau nak beguraw kasar , kena face to face or on the phone . jangan dalam text , whatsapp , wechat , fb , twitter dan laenlaen . bila f2f , orang akan nampak reaksi muka dan suara kita . adakah kita beguraw atau kita serius ?

& sebelum cakap papea , pikir dulu . jangan maen lepas je . jangan nak ikut hati . disebab kan kita nak puaskan hati kita sendiri , kita maen cakap je apea yang kita nak cakap sampai tersingguh perasaan orang laen :)

mulut berbisa jangan sekali , ia akan melukai hati yang banyak ✌


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook