//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
result ? hamenda tuu ?
Tuesday, 25 March 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & Asslamualaikum :)


"result achane ?"
"result ? apea tuu ?"

"result spm achane ?"
"result ? apea tuu ? spm ? hamenda tuu ?"

 haha , setiap kali orang tanya pasal result spm aisyah , itu lah yang aisyah jawab . hikhik >< bukannya apea , saja nak gurau . gurau kan mesra . tak gurau tak mesra :p

tapy Alhamdulillah , aisyah bersyukur dengan result aisyah . ramai yang kata oke even auntyLin . kalau tak , dye lah orang pertama yang bebel . haha , ke dye redha je dengan keputusan aisyah ? hihi , entahh laa :) ramai yang tak percaya dengan result aisyah . bukan sebab bagus . tapy sebab kurang bagus . diorang cam "serius ke ?" nak je cakap . ehh tak laa -,- at last aisyah bagy je gamba result . senang , tutup mulut T_T compare trial dengan spm , spm is more better lahhh :')

Alhamdulillah , semua lulus . aisyah risau je akaun aisyah gagal . takpaya cakap lah pasal akaun kan . waktu jawab hari tuuuuuu . hahahahahahahahahahahaha , satu je aisyah confident betul and confident dapat full mark . penyata penyesuaian bank . gila woii , yang tuu berapa je markah nyaa -,- penyata pendapatan and kunci kirakira tak paya cakap la . tak penah hafal fomula dye . last minute baru tehegehhegeh nak hafal . tuu pun sempat hafal yang atas je .

bukan setakat akaun je aisyah risau gagal . ekonomi asas pun ! pheww , tuu lagy la . jawapan nak fakta . banyak menghafal . ingat gua rajen nak menghafal ni ? hikhok . Alhamdulillah dua tuu dapat D . haha , D tak D , aisyah besyukur walaupun dua ni je yang memburukkan result aisyah -,-

yang laenlaen takpaya tahu lah ape cer kan . haha :p tapy aisyah frust gila dekat math :'/ dapat B weyhh . hm , subj feveret tuu . tuu lah , waktu ayah tga ajar dalam kereta , tidur . waktu cgu aja , memaen . waktu cgu suruh bawak hwk tuu keesokkan hari tak bawak . pastu belakon dengan kawan sekepala . ZenWen & Mira . kebetulan zenwen je bawak . bila cgu lalu tempat mira , mira amek ketas zenwen . bila cgu lalu tempat aisyah , aisyah amek ketas zenwen . nasib duduk betiga . haha , rindu pulak waktu tuu :p last minute baru tehegehtehegeh cari biela , intan , cgu yati tanya tuu ini .


walaupun takdapat math A , redha jea laa :) adea kawan mama , anak dapat 6A . tapy dye kurang suka dengan result anak dye . dye lbeyh suka result aisyah . sebab ? math anak dye D . math aisyah B . dye kata susa nak sambung belaja kalau math D walaupun 6A . takdapat banyak kelayakan . hm , tahh laa :)

one of my friend , math A . bi dye sleck . D . ayoyoyo . tuu pun susa jugak tuu nak sambung . tak banyak benda yang dye layak . contohnya diploma akaun . dye tak dapat walaupun result akaun dye lagy bagus dari aisyah . sebab ? english dyee sleck . even business pun dye tak dapat . kecian dye woo . dye terus blur . dye tak tahu nak apply apea . adea orang suruh repeat paper july . tapy yeahh , mesty lah dye taknak -,-

aisyah kesian kat kawan aisyah sorang ni . trial straight A . spm , 1B . perghh , mesty frust gila babeng . lagylagy kalau dye budak harapan cikgu . aisyah faham perasaan dye . kalau aisyah mengamuk >< hm , result spm kali ni , ramai kot yang aisyah tak tahu result dye achane . aisyah tak tanya orang punnnn . haha , orang pun tak tanya aisyah sangat >< yang sombong tetiba tegur pun adea -,- kawankawan mama yang dulu pmr straight A . sekarang diam je . tapy lagy best bila aisyah bagytahu result aisyah kat bebudak pandai , tetiba diorang terus diam . haha , taktext tak call (y) dengan tetiba rindu nak belaja BM dengan crushh . duduk sebelahsebelah ^^

Alhamdulillah . bersyukur . redha :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook