//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
setia , rindu dan sayang :)
Saturday, 1 March 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


kalau orang tuu baik , dye takkan menunjuknunjuk kebaikan dye .
kalau orang tuu jahat , dye takkan menunjuknunjuk kejahatan dye .
kalau orang tuu setia , dye takkan menunjuknunjuk kesetiaan dye

laen pulak dengan rindu dan sayang .
kalau kita betulbetul rindu kan seseorang , jangan hanya guna mulut . tunjukkan .
kalau kita betulbetul sayang kan seseorang , jangan hanya guna mulut . tunjukkan .

you know what i mean ? kalau nak sangat tunjuk yang awak tuu setia , tak paya nak tunjuk kat public . no one care about you . but tunjuk lah kat pasangan . kononnya nak tunjuk kat public yang awak tuu bagus sangat . tapy ? haha , allah je tahu :)

kalau sayang & rindu . jangan hanya tules dekat public yang awak tu rindu dan sayang kan someone . tapy buktikan yang awak sayang dan rindu kan seseorang tuu .

contoh untuk rindu , jumpa dye . tapy jangan selalu sangat jumpa . tak semua orang suka tengok muka pasangan dye harihari . takpun , hantarlah texttext yang menunjukkan yang awak rindu kan dye . takpun , kalau pandai edit gamba , edit gamba korang . tapy mesty kasi cantik punyaa . hee

contoh untuk sayang , bagy lah anything to your couple . tapy jangan bagy yang terlampau mahal sangat . contohnya dara . haha , bagy yang sederhana je laa . asalkan kita ikhlas untuk bagy couple kita . tapy tak semestinya kena bagy barang jugakk . yang laen contohnya selalu ungkapkan kata cinta . cewahh , poyonya . haha , jangan copypaste dari internet . pikir sendiri lah ayatayat tuu ! hihi :)

faham kan maksud aisyah ? hihi , aisyah pun tak tahu kenapa tetiba aisyah nak tules pasal benda alah ni . semuanya terlintas dekat kepala ni haa . so tules je laah . tak salah kan ? hahaha :p


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook