//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
tarwkowt kerwh ?
Friday, 7 March 2014 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum & heyy :)


hanya dengan sekeping gambar , habis aisyah di maki hamun . aww , shoo shuwit lah korang ni . muahmuah . haha , tapi aisyah gelak macam orang gila bila diorang maki . haha , pelik ? yeahh , mana tak kena maki , hantar gambar


haa , pocong . haha , semalam kan malam jumaat . bila malam jumaat je pikiran terus lucah . apa kata kacau orang sekali sekala . lagylagy aisyah yang tengah single mingle ni . takde suami nak bermanja di malam jumaat . hakhakhak , mengong -,-


orang yang first aisyah kenakan ialah ika . haha , kena bangang oke dengan dye -,- aisyah tahu dye takod tuu yang saja je kacau dye . haha , tapy seronok taw kekadang kena maki dengan kekawan sebab benda ni . kekadang dyeorang bukan sengaja nak maki . terlepas gituuu :p

ramai yang aisyah kacau . tapy adea yang lambat memberikan respon . adea yang pagy ni baru bagy respon . haha , sengal . tapy tak leyh belah miraziha & milin . miraziha , bila aisyah hantar gamba , terus balas kat whatsapp . hakhakhak , takod lettew nak bukak :p milin pulak , terus pegy update moment . haha

budak segamat , kerteh & impian emas aisyah kacau :3 sory lah kekawan . aisyah nak beguraw je semalam . nasib takde siapa yang kena heart attack . hakhakhak , kalau kena , buatbuat tak tahu . haha >< tak guraw tak mesra gituu ~ hikhok , muah muah setepek kat korangg :*

apabila mereka diorang kena serangan jantung , orang disini gelak macam pontianak ✌


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook