//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
tuwjuwh tarhuwn :3
Monday, 3 March 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


i'm shoo damn tired . perwnawt gila ! hihi , nampak tak dalam gambar tuu ? nampak tak penat ? :p tapyyy I've fun with them even my dress up looook so weird . haha , someone said aisyah macam ROCK . rock ? hahahahaha , oke -,-


mari mehh , aisyah nak cerita pasal kawan lama aisyah . dulu sekelas . 1 bukhari , 2 nasaie 3 hanafi & 4 maliki . yeahh , kawan dari Sekolah Rendah Agama Bersepadu , Segamat , Johor . sekola agama ? haha , diam ahh . hm , dah 7 tahun okeyy tak jumpa . gila tak rinduu ? hihi , hari tu adea meet sorang dari gambar tuu . siapa ?




its Farah Nor Dalina ! hihi , betul kan nama dye ? ohh myy , lupa nama kawan *sigh kalau gambar yang ramairamai tuu , dye yang pakai baju hijau . hihi , awwaww , dye sangat laen . haha , macam dulu aisyah ingat je dye cam ane . haha , no la , i mean dye sangat periang okeyyy . aisyah ? macam biasa lah . banyak senyap T_T tapy dah lama siked tuu oke kod :) yeala , 7 tahun kot tak jumpa . aisyah rasa kekok . haha :p

s0o , jumpa kat klcc . then jalan pegy ts :) haha , dye kata aisyah buli dye jalan jawuhh . haha , entah , aisyah dah biasa jalan jawuh ni . & kalau pegy manamana aisyah lbeyh suka bejalan :3


dah sampai ts , apea lagy , shopping ahh :3 mama macam biasa , dah pesan awalawal suruh beli baju yg rm10 tuu -,- diena cari barang kpop dye . memang gy ts nak cari barang kpop . haha :3 pusing sana sini kot untuk cari 2 kedai barang kpop . haha , jalanjalan jumpa barang kpop kat level 5 . dye macam orang gila lah kan bila nampak barang feveret dyee :p aisyah memang tak pandang barang kpop nii . so aisyah duk luar je . then gy bawah tengok cover phone . hewhewhew :3 naek , dye tak habes shopping lagy . ayoyoyo .

haaa , kebetulan esoknya tuu birthday fitri aishah . diena & the geng yang laen nak celebrate . hm , dalam gambar tuu , dye duduk bawah yg pakai baju biruu . dye pun minat kpop . sho , diena cari birthday present for fit . alangalang tuu , aisyah tumpang sekaki gak . aisyah suruh diena pilih , then aisyah hulur duet je . diena pilih botol air gamba sehun . ehh sehun kan ? haa , yea la tuu kod . haha :D

cop cop cop , adea satu part yang funny . tak funny pun sebenarnyaa . cuma tah . diena menggelabah gila time tuu  . hahahaha , nak tahu apee ? hihi , tanya diena la . pasal touch & go . korang jangan pikir laen . ni tNg yang kad . macam tol tuuu . haa , kalau nak tahu tanya ahh diena :3 ciyann dye hari tuu . hihi :)

byy the wayy , thankyou kawan for the day . even dulu kita adea masalah siked , alhamdulillah , dah berbaek :) dulu memasing macam budakk . ye dakk ? sekarang dah matang siked . siked . haha :p takecare of yourself & jaga Haziq elokelok . haha :)

#jeghebu ouhh jeghebu


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook