//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
euw pee euw
Saturday, 1 March 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


mehh sini mehh , nak cerita pasal aisyah mohon upu . haha , ekceli nak update blog , tapy tak tahu nak update pasal apea . so , mari kita cerita pasal upu walaupun tahu takde yang intersting sangat . who care ? haha :p

shooo , kelmarin isi lah borang dye . maklumat peribadi . nak ic parents la . parlimen la . blerghh , perlu eyh parlimen mana ? -,- at last give up . baek tunggu ayah adea kat sebelah . haha , nampak bebenor anak ayah ><

semalam isi lah balek . tunggu ayah adea kat sebelah baru isi oke . haha , teruk gila -,- dah isi isi isi , its time for pilih course apea yang kita nak mohon . hahahahahaha , tak suka part ni . confuse gila !

adea yang cakap 'ikut gerak hati' 'pikir betolbetol' 'pilih je manamana' haha , tak membantu langsung dowhh . bila tanya kak myra , dye suruh amek akaun . so akan jadi akauntan la . masalahnya sekarang , ramai akauntan yang menggangur . lain lah kak myra . swasta . senang nak kerja . bole kerja kat luar malaysia . tak gitu ? hihi

aisyah kalau boleh nak amek swasta . tapy , hm , tak kaya pownggg :) ekceli , tension gak ni sebenarnya . aisyah tak dapat any surat tawaran sambung belaja dari swasta mahupun kerajaan -,- kawankawan aisyah ramai yang dapat . tapy tak tahu lah kalau sepatutnya aisyah dapat tapy atok & aunty tak bagy surat tuu kan -,- blerghh , nak happy + bangga jugak dapat surat tawaran sambung belaja . hihi , ouhh lupa , saya tak sepandai awak awak awak awak . mana layak dapat surat :)

haha , jawuh melencong . mari kembali kepada topik . so aisyah pileh lah apea yang aisyah rasa aisyah suka .

pilihan 1 : blablablabla (teater) blablabla

hahaha , bila ayah nampak benda tuu , benda tuu lah yang ayah pangkah . hewhewhew , entah kenapa tah dye tak bagy . mungkin dye tahh . haha , i dunno . dye takot aisyah tepesong ke tempat laen kot . takpun , yeala , tengok lah artis sekarang .  gossip sana sini . kekadang diorang tak buat pun , peminat kata buat . haih , manusiamanusia :D

teringin sangat nak belakon . teringin nak belakon eyh . tak teringin nak jadi hot + popular . kalau nak hot , masuk neraka lah . situ baru betulbetul hot :3 haha , tak tahu kenapa teringin . dari dulu teringin . tapy hm , ayah mana bagy bendabenda gini :'/ lagy pun kalau belakonbelakon ni mesty pegangpegang la , pelukpeluk laa . astghafirullahalazim :')

yang lainlain tuu takpayah tahu lah apea aisyah mohon . haha , penjagaan awal kanakkanak the first thing i put away . ishh , aisyah tak suka budak . tak rety nak layan diorang . haha , tapy kacau diorang sampai nanges tersangat lah rety . hee :p

#risau . result . 20march :/


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook