//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
sesat . yay :p
Monday, 14 April 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


dah tengok zombi kilang biskut ? aisyah dah tengok ! haha , best lah jugakk . lawak :) paling best part yang pontianak salah kampung . haha , ngek betol la . nak pegy kampung pisang . pegy kampung nenas . haha , amboii , dah bunuh ramai orang baru perasan salah kampung . haha , ayoyoyo -,-



mari cerita pasal sungai besi . ehh ? kenapa dengan sungai besi ? haha , ekceli , nak cerita pasal hot air balloon hari tuu . tpy muehehe :3 hari tuu , dalam masa yang sama ayah ajak kuar , kmyra pun ajak kuar . confuse k confuse . haha , dalam masa yang sama , banyak gila event minggu tuu ! ahh , hm , ayah nak gy genting + airport + law aisyah ikut maybe gy rantaiart . kalau kmyra , hot air balloon + alamanda + airport .

at last aisyah kuar ngan kmyra . wee ~ plan punya plan , aisyah amek risiko tuk gy LRT Sungai Besi dari LRT Damai tanpa memberitahu ayah or mama . haha , jujur aisyah cakap , firsttime maen tukatuka tren -,- thats mean , aisyah mencabar diri aisyah . yeahh , mencabar diri tuk gerak ke sana ke sini sesorang :3


tipu lah kalau kata tak sesat . haha , sesat lepas masjid jamek . time kat chan sow lin patut tuka tren . dua kali sesat oke kat situ . thats mean dua kali gy miharja . haha , tak tahu pulak satu platform tuu dua tren berlainan tempat . so kita kena tengok kepala tren . satu nak gy ampang and satu agy nak gy sri petaling . pening beb waktu tuu . haha , seriusly hampir give up . haha , yea la , kak myra dah tunggu kat lrt sungai besi . takut dye kata apea pulak nanty :D




mental aisyah memang agak lemah . senang give up :/ tapy nasib tak give up . pheww , dah lah waktu tuu keseorangan . nak call ayah , kantoi lah oiii . haha , haih , dugaan :p siapa suruh cabar diri sendiri kann ? haha , alhamdulillah , sekarang dah tahu jalan . lepas ni kalau nak gy uma kk myra , bole la gy naek lrt and dye amek . yay :D hm , dah sampai lrt sg besi , gerak kajang jup then baru gy putrajaya :)

tahu tak aisyah debar gila nak bagytahu kat mama yang aisyah buat kerja gila ni ? gila tak takut , pekara yang dilarang tuu lah yang aisyah buat . pekara yang memang tahu salah tuu lah aisyah buat . pekara yang memang gerenti di marah tuu lah yang aisyah buat . hihi :D yay , aisyah dah bagytahu . memula cuak gak . then tengok mama macam coooooool je . try cakap nan dye

'mama macam tak kesa je aisyah pegy sesorang . tak marah ke ?'

'nak marah buat apa . dah pegy dah pun kan . tak jadi pape , tak menyesal la . kang dah jadi papea..................... blablabla'

panjang pulak . haha , tpy mama coooool je . yay , haha . adea satu part ni tetiba ayah tanya . haha , tegagap nak jawab . muehehehe :3 selalunya ayah yang cooool mama yang blablabla . ni tebalek . haha , papea pun memang lega gila lah lepas dah cerita kat mamayah :3 kebetulan sangat waktu tuu touch n go yang aisyah rembat kat kereta , rm100++ . haha , so aisyah tak risau sangat la :3


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook