//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
sungai chiling :)
Friday, 11 April 2014 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum & heyy :)


sedihh nii . tak tahu pun mamat tuu pegy PLKN . tahutahu je dye bubye kat ig :( haha , ngada . mehh sini mehh , aisyah nak cerita pasal minggu lepas . aktiviti minggu lepas . haa , ayat tuu best siked. haha -,-

minggu lepas kami , kakmyra & aisyah dah plan nak ke broga . so hari sabtu tidur rumah kk myra . sebab nak gy hari ahad . malam tuu dah plan macammacam lah . nak bangun kul 4 , pegy kul 5 , beli kfc , bawak tikar , breakfast kat puncak sambil tunggu sunrise . sebelum kul 1 aisyah dah tidur . awal kan ? haha , niat tak nak tidur . tapy bila pikir balek , sebelum tuu aisyah tidur kul 5 sebab berskyping . takkan time tuu taknak tidur . takut badan penat je . hoho , then bangun kul 4 di sebabkan alarm phone yang macam nak runtuhkan katil tuu . haha , kuat gila sound dye -,-

bangun , check phone . adea watsap dari abg remy . abg remy hanta gamba news pasal budak hilang kat broga . then he cancel the plan _|_ haha , memang time tuu nak maki apea semuaa lah kan . bukannya kami ni firsttime nak gy . kami dah tahu jalan . daddy pun green light . mama and ayah pun greenlight je ! eeee , geram . then aisyah & kmyra jadi invistigate kejap . haha , itu biar kami je lah tahu . time tuu dah saket hati gila babeng . yeala , dah plan macammacam . at last ? pheww ~ dugaan dugaan :)


kami buntu . buntu gila . yeala , dah bangun pagy gila time tuu . takkan nak tidur balek ? tak syiok ahh . then kami plan ke putrajaya . picnik + tengok sunrise . pegy bedua je . dating lah katakan :p dah sampai putrajaya , ayat aisyah ialah 'putrajaya ini kami punya' 'jalan ini kami punya' haha , macam orang gila beb kmyra bawak . nasib pepagi buta tuu takde orang . takde orang takde orang gakk , nak cari tempat mesty kalau bole adea orang -,- kami bedua je . perempuan lak .




sampai satu tempat nampak couple tga berblablabla . haha , k -,- then kitaorang cari tempat yang sesuai untuk 'picnik' dan plan kami selain picnik and tgk sunrise ialah menari . yeahh , menari . siapa tak kenal kami ? suka buat keje gila . haha , cari port yang sesuai , menari . k k k k , tak heran siapa yang adea kat situ . haha , nak tgk tarian tuu ? pegy ig : youmeandmypic . jgn lupa folloow ! jangan gelak tgk aisyah menari . time tuu banyak sala . esp tangan . erghh , walaupun sebenarnya aisyah yang ajar kmyra menari . and time tuu dah penat nak menari . itu video kali yang ke 654345 haha , andand masih blur di pagy hari :p lepas menari , kami pun makan lah makanan yang kami beli di kedai depan . haha :p



sebelum gy putrajaya dah plan nak gy sg chiling with abg remy and kak hanna . sampai rumah , buat apa yang patut , then gerak gy sg chiling . yay , walaupun plan nak gy broga tak jadi , kami tetap nak gy berhiking . haha , takpe , dugaan :)





sg chiling ni , best . sebelum pegy air terjun , kita kena melintas beberapa sungai . awalawal lagy dah basah lah kiranya sebelum sampai air terjun . nak tahu cerita best tak ? hakhakhak , selipa aisyah tecabut waktu tak sampai lagy walaupun satu sungai . hahaha , adea enam sungai kod . blerghh , abg remy suruh pakai selipa dye . tpy , yeahh , jual mahal konon -,- ayat kak hanna 'aisyah tak pakai , kitaorang taknak gerak' hekeleyh hekeleyh , aisyah bole gerak and tinggalkan korang . hahaha :p belah mama je dapat rasa kasih sayang lbeyh . belah ayah ? pheww , dapat tuu dapat . tpy tak tunjuk :')



tgk belakang tuu . sibuk nak berpeace . haha


waktu dah sampai air terjun , kami tengok ramai gila orang . rasa macam semak . haha , so kami pegy yang private siked . dye atas air terjun tuu lah kiranya . nasib kmyra dah pena pegy . so dye tahu jalan . dah sampai , nampak satu grup laki . aaaahhhhhh , aisyah and kmyra dah mcm lskjnbvgefbvhfbv . haha , khanna tak bole nak buat pape . ehem , bf dye adea situ kod . haha , mata tak betul je waktu tu . juling je mata ni . hakhakahak :p sampaisampai semestinya begamba dulu . baru mandi manda . adea satu part ni , adea butterfly pegy kat aisyah . walau aisyah tolak butterfly tuu ke mana , dye tetap nak gy kat aisyah -,- adea amek gamba . tapy freehair :(








abg remy dah ikat khanna ketatketat . haha , aisyah and kmyra tak betul . tga dudukduduk , tga duk becerita pasal gunung kinabalu , tetiba one of the boy datang . kami borakborak . borak kosong . tpy semestinya aisyah tak bpea layan dye . dgn tga menggigil gila time tuu . so kmyra layan dye . rasa macam , wah , baiknya aisyah . hakhakhakhak :p dah penat becakap , kami pun gerak balek . sepanjang jalan saya berkaki ayam ya -,-

balek kami tuka apea yang patut dalam kereta . haha , then gy makan kat gombak . then gerak balek kajang . malam tuu semua tidur awal . aisyah tak tidur . balek uma , kul 1 2 pagy baru tidur -,- keesokkanya gerak timessquare . perghh , rasa kat kaki ni adea duri beb . tapy tak tahu macam mana nak kuar kan . smapai lah sekarang :( ohh yaa , mereka panggil aisyah "jungle woman" . sebab ? sebab aisyah berkaki ayam . walaupun berkaki ayam , jalan lagy laju dari diorang and kaki aisyah tak semerah kaki diorang -,- apeapun , best wok ! hee , lepas ni nak pi ngan mamayah mummydaddy . yayy . tak sabar :D


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook