//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
tikam depan tepi tengah :)
Thursday, 17 April 2014 | 0Superstar (s)!

heyy & Assalamualaikum :)


tikam belakang .
tikam belakang ? what is that ? haih , amek lah pisau then tikam belakang depan kiri kanan tengah bawah atas kawan . pecaya ? jangan . no . never . tapy deep maksud dye tuu sebenarnya . tak faham , takpe , duk diamdiam je .


tak suka betul bila dapat kawan tikam belakang . contohlah kan , kita adea sorang kawan . kita rasa sangatsangat selesa cerita dengan dye pasal apaapa . esp pasal boyfriend kita . sehari kalau tak cerita tak bole . mesty nak cerita . yealah , some of the people dye suka becerita . tapy tak tahu nak cerita pasal apea . so dye cerita pasal kesayangan dye .

dalam masa yang sama , ruparupanya dye adea perasaan kat boyfriend kita . apea rasa ? perghh , best beb ! -,- rasa macam nak bagy kaki . tak gitu ? tapy kita wat lek wat peace dulu . lamalama tuu dye pelik . pelik yang err err pelik lah . then lamalama tuu kita takde jodoh dengan boyfriend kita tuu . tuptaptuptap , dapat tahu kawan kita sendiri dengan ex boyfriend kita . mulamula dye nak bekawan rapat . dah kalau lamalama , dah cair dengan katakata seorang lelaki yang sangat manis , hm , habis . sangkut ~

tapi kesilapan terbesar yang laen adalah menceritakan ke'sweet'an boyfriend di belog . tapi manusia memang tak lari dari kesilapan . entryentry tuh adalah untuk kenangan sebenarnya . kalau jodoh tak panjang , boleh tengok balik . tapi untuk sesetengah orang yang mungkin kesunyian , mesti dia akan cakap

"ehh , bestnya ada pakwe macam pakwe dia . kan best kalau dapat pakwe macam tuh"

kan ? ngaku cepat . dan apabila lelaki tuu dah break , mesti lah dia cuba untuk merapatkan diri . baru beberapa hari bersama , dah terlentok lentok . jangan tunjukkan sangat yang awak tuu desperate . malu orang tengok . jangan terlalu seronok dengan dunia baru . pernah dengar tak orangorang tua cakap

'jangan seronok sangat . nanti ada benda tak elok jadi'

muka baik tak semestinya berhati baik . muka jahat neh memang lah jahat tapi ada jugak muka jahat tpy berhati baik :) kita memang tak boleh nak suruh boyfriend kita sayang kita sama macam si boyfriend kita sayang ex girlfriend dye dulu . mungkin dapat kurang , mungkin dapat lebih . tapyy harap harap lebih lah kan :3 memang susah nak hilangkan rasa sayang tuh walaupun kita dah dapat pengganti yang baik . tapi mungkin jugak boleh . Itupun kalau kegembiraan mengatasi kesedihan . so, buat lah si dia gembira sampai dia lupakan cinta pertama dia . EH , cinta pertama ke? haha :p

sakit hati ? nak nangis ? siapa suruh ambik risiko ? siapa suruh bermain dengan api ? couple dengan ex boyfriend kawan sendiri . kepada kekawan yang lain , elakkan lah ye dari budaya tikam belakang . sebab anda akan kehilangan kawan dunia akhirat . Banyakkkkkkkk lagi lelaki dan perempuan dalam dunia neh . dont be to desperate :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook