//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
S A K I T
Monday, 26 May 2014 | 0Superstar (s)!

heyy and assalamualaikum :)


tetiba teringat waktu gy singapore , tetiba adea sorang mamat ni "excuse me , can i take a picture with you ?" and i was like , yes . then dye buat aksi yang aisyah tak tahu mcm mana nak membalasnya . ekceli time tuu blur . ingat kan dye nak amek gamba bediri biasa . tetiba..... haha , ekceli dah perasan dye ni semacam waktu aisyah tga berselfie sesorang . haha , reaksi dye pelik . tpy wat dunno je lah kan . mungkin bagy dye , im shoooo cute ! haha , so ini membuktikan aisyah sememangnya comel ^^



ehemehem , sihat ? hihi , bulan ni , dah dua kali aisyah pegy klinik . saketnya lbeyh kurang je . adoihh ~ memula sebab saket tekak yang teramat saket sampai nak telan air liur pun perghh -,- bayangkan , telan airliur pun dah saket . achane nak minum air ? achane nak makan ? memang banyak saba la . nak gelak pun tak bole tahuuukk ? haha , memang blerghh . then badea sekali tu aisyah gelak kuat gila , tak ingat siapa cakap "tekak dah baek lettew" haha , well , siapa tak kenal aisyah ? gelak tak ingat dunia . heee :D

yang second , selsema and batuk and tekak otw nak kena macam hari tuu . pheww ~ nasib pegy cepat . kalau tidak ? ohhmyyy gochh , tak tahu la . tuu pun mama ajak gy klinik . sebab mama risau . yeala , saket mcm tak behenti -,- awal bulan pegy klinik . tengah bulan gy klinik . mohon jangan akhir bulan pegy klinik . ni pun dah rasa yang hidung tga jalankan kerjanyaa -,-

takpe lah , orang kata saket ni , nak hapuskan dosa . tak gituu ? so terima seadanyaaa . alhamulillah :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook