//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
study ?
Tuesday, 27 May 2014 | 0Superstar (s)!

heyy and assalamualaikum :)



yay , happy sangatsangat bila dipanggil temuduga untuk course diploma komunikasi media baharu dan keusahawanan kandungan . alhamdulillah :) course ni sama je macam diploma komunikasi dan media . ehh masscomm laa . tpy yg aisyah amek ni lbeyh kepada media baharu . so laen siked la . well , course ni ayah yang pileh . so bila dipanggil iv , aisyah dah bangga kan ayah siked . siked . haha , atleast apea yang dye nak aisyah amek , dpt la.............. kod . course ni pilehan petama sekali , hihi , bila dapat tuu , bagytahu someone . then dye kata dye nak biasakan aisyah dgn iv . sampai harini tak biasakan aisyah dgn iv -,-

19 APRIL 2014 ,


gy uitm shahalam . dah nak sampai tuu , jem gila -,- padahal belum lagy kul 8 aww . tpy xpe , dgn debaran ni , ngadap phone , ngadap twita , buat research sikedsiked . dah masuk dah sampai , pegy beratur .



mak aiii , tak panjang pun linenyaa -,- hati bedebar je . haha , dah daftar semua , dapat panel 6 numb 13 . 6 ? 13 ? haih , oktober je xde . haha k lupakan , merepek ~ then kena naek atas ke tingkat tiga untuk ujian bertules . dupdapdupdap . masuk dalam dewan , dye bagy ketas . dye cuma bagy 30minit . kita kena jawab esei dalam english and kena jawab dalam 200 patah perkataan .

- apa yang korang tahu pasal masscomm
- kenapa apply that course
- sumbangan korang for that course

bila pandang kertas tuu , tebeliak mata . tak sangaka soalan mc110 dgn mc111 sama . sebab mc111 ni course baru . bila buat reserch , xde yg tules . ayah pulak suruh buat research pasal media baharu . but nasib baek sebelum tuu dah buat research sikedisked pasal komunikasi media . so apa yang ingat pasal komunikasi media , tules je la . selebihnya aisyah buat pasal media baharu . but , nvm , bukannya tak usaha research , dah usaha ><


dah habes jawab , kami kena pegy bilek laen untuk tunggu turn . dalam satu bilek penuh dgn panel 6 and 7 . apak dye , tipulah kalau kata tak ramai -,- yayy , dapat kawan baru lagy ! sebelum ni kat bilek betules adea kawan baru , tpy dye panel 4 . now dapat kawan baru lagy . hihi , nama dye hani . borakborak then buat research sesama .

lepas sorang , sorangsorang keluar masuk bilek tu . adea yang kena tanya pasal isu semasa . pasal politik . pasal perdana menteri . tet tet tet , turn hani . tetiba adea budak laen pulak masuk duk tempat hani . kawan baru lagy ! haha , nama dye najwa . borakborak sambel text dgn amir iskandar . sebab dye dapat gak . tpy panel jauh . panel 2 numb 35 . baru ingat nak begosip :p haha , hani pun masuk . bila tanya , dye kena apea ? dye geleng kepala sambel senyum then salam then belah . k -,-

tunggutunggu , dalam pukul 11 kod , its my turn . OMG !! tipulah kata xdebar . bukak pintu cakap assalamualaikum . salam diorang . k adea dua orang perempuan . and i was like , why must perempuan ? -,- then bagy apea yang dye nak . then kena iv .

- pekenalkan diri .
- kenapa nak amek masscomm ?

selebihnya dye just tanya apea yang aisyah tules . alhamdulillah , bersyukur sangatsangat dye tak tanya soalan pelik . even adea part 'you should take business not masscomm' haha , adoii ~ dah dye tanya pasal business , jawab je la . tak gituu ? hm , diorang kata diorang nak orang yang aktif . but aisyah kan setiap tahun tuka sekola . so :( kalau aktif pun , selalu aktif sukan . tpy ann , waktu dye iv tu kan , laju je aisyah jawab . rasa macam ish hebad nya aisyah berbahasa inggeris ><

*abaikan pondan di belakang haha*

10 MEI 2014 ,
result keluar . memula nak wat lek wat peace. sebab confirm ramai yang check . tah kenapa tangan gatal nak mcg . haha , mcg kul 1211pm , 1231pm dah dapat . cepat kan ? hihi

*mohon ingat tarikh lahir aisyah . hadiah !*

awww , sangat sdeyh :( tak dapat boyfriend melaka :( haha , poyo ~ hm , terus buntu . terus tahh . atleast kalau dapat benda laen selaen masscomm pun xpe la . ni ? ayoyoyo ~ tapy takpelah , rezeki kat tempat laen kod . ohh yaa , amir and najwa dapat . alhamdulillah , rezeki diorangg :) sekarang ni aisyah tak tahu lah nak masuk mana . antara tunggu rayuan atau ipts :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook